ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΤΖΟΥΜΑ

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΤΖΟΥΜΑ - Νέοι Επιβάτες

ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το 2011 αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών Ναυπλίου– Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και το 2014 αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Ανδρέας Βουτσινάς». Εργάστηκε ως θεατρολόγος στα Δημοτικά Σχολεία Ν. Μηχανιώνας και Κερασιάς, σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό και σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Δήμο Θέρμης.

Συμμετείχε ως ηθοποιός στην παράσταση «Νευρικοί εραστές 2 ½» στο Θέατρο Αυλαία, στα «60 Λεπτά» και στο «Πέφτει η Νύχτα» στο Θέατρο Σοφούλη, στο «Τρίψυχω» στο bar theater Brurlesque, στο «Νύχτα είναι» στο χώρο τέχνης Soorliboom και στην παράσταση «Παλέρμο» στο Studio Avant-Garde.

Τα τελευταία τρία χρόνια είναι υπεύθυνη της παιδικής θεατρικής ομάδας του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μηχανιώνας. Από τη χρονιά 2017-2018 είναι υπεύθυνη της ομάδας θεατρικού παιχνιδιού – παιδικής θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ».

Έχει ανεβάσει τις παραστάσεις «Περπατώ εις το Δάσος», «Φρικαντέλα», «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», «Οι μικροί Φυγάδες και το Σπίτι στο Δάσος».