ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΑΤΖΗΧΙΔΗΡΟΓΛΟΥ

ΧΑΤΖΗΧΙΔΗΡΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - Νέοι Επιβάτες

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Η Χατζηχιδήρογλου Παναγιώτα είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία».

Διδάσκει ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από το 2009 έως σήμερα στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ», ενώ από τον Απρίλιο του 2017 διδάσκει ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς στον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Νέας Κερασιάς. Από το 2017 εργάζεται ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (με αντικείμενο διδασκαλίας τον ελληνικό παραδοσιακό χορό, τη μουσικοκινητική αγωγή και το kids aerobic), στα προγράμματα «Άθληση για Όλους» του Δήμου Θερμαϊκού. Κατά τα σχολικά έτη 2014-15 και 2015-16 εργάστηκε ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο νηπιακό σταθμό «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ» Νέων Επιβατών.

Είναι χορεύτρια ελληνικών παραδοσιακών χορών από το 1994 έως σήμερα, με συμμετοχή σε πολυάριθμες εκδηλώσεις, σε τοπικά και διεθνή φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποτελεί μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΝΕΟΙ ΕΠΒΑΤΕΣ», έφορος του τμήματος παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ» και μέλος του Συλλόγου Πτυχιούχων Σχολών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στον παραδοσιακό χορό.

Είναι κάτοχος πιστοποιητικού εξειδίκευσης στην Πολιτιστική Διαχείριση- Διοίκηση Πολιτιστικών Οργανισμών του ΠΑΜΑΚ. Συμμετέχει/παρακολουθεί σεμινάρια και συνέδρια σχετικών με τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, από το 2008 έως σήμερα.