ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΧΙΔΗΡΟΓΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΧΙΔΗΡΟΓΛΟΥ - Νέοι Επιβάτες

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ AEROBIC, PILATES, TAE BO– ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Η Ελένη Χατζηχιδήρογλου είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, με τίτλο «Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητας Ζωής». Θέμα της μεταπτυχιακής της διατριβής ήταν «Η επίδραση ενός παρεμβατικού προγράμματος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών σε ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Έχει εξειδίκευση στο Aerobic, στο Tae Bo, στο Aqua Aerobic, στο Pilates, στο Pilates Reformer, σε προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης με μπάρες και σε προγράμματα εκγύμνασης σε εγκύους.

 

Παρακολουθεί σεμινάρια Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Διδάσκει ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από το 2012 έως σήμερα στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ» ενώ από το 2017 διδάσκει ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Επανομής. Από το 2015 έως τον Αύγουστο του 2018 εργάστηκε ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής σε ιδιωτικό γυμναστήριο στη Ν. Μηχανιώνα ως υπεύθυνη στα όργανα και διδάσκοντας Aerobic, Tae Bo και Pilates, ενώ από το Δεκέμβριο του 2018 εργάζεται ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (με αντικείμενο διδασκαλίας ενόργανη, ρυθμική, Aerobic, Tae Bo, μυϊκή ενδυνάμωση, υπεύθυνη στα όργανα) στα προγράμματα «Άθληση για Όλους» του Δήμου Θερμαϊκού.